El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Ressenya de creant Bits, el déjà vu

El segon creant bits dedicat a la introducció de Python i Django d'ahir va a tornar aplegar un bon nombre de gent interessada per la programació i per Python i Django.

Cares conegudes i gent que vaig poder desvirtualitzar. Em va fer especial il·lusió poder desvirtualitzar Guillem, ja que per un motiu o altre mai ens havíem pogut trobar personalment.

Aquesta vegegada preferírem no allargar molt la jornada i no es donà la xerrada damunt la posada en producció d'aplicacions Django. La passada jornada En Bernat va tenir molt poc temps i acabarem molt tard, així que ho hem deixat per a una millor ocasió.

Aquest pic el consum de gominolas per part dels assistents va ser menor, lluny del rècord de kilo i busques de l'altra vegada. :-P La idea és que si algú s'avorreix al manco se n'endurà un sabor dolç de boca.

Entre l'anecdotari comentar el mal cos que se'ns quedà a tots quan un tassó d'aigua va vessar damunt un portàtil Macbook Pro nou de trinca. Després de netejar-lo va tornar a la vida i esper que segueixi així. Hi va haver un segon intent de tragèdia, quan el que es va vessar va ser cafè i no aigua, afortunadament aquest cop no va tocar el portàtil.

Sols me queda agraïr l'assistència de tots i especialment dels companys que donàren l'assistència tècnica i ajuda. Esper que tothom se n'anàs amb una millor idea de la que tenia a l'entrada damunt el que és Python, el que es pot fer i de la potència de Django per al desenvolupament web.

Ara a encalentir motors per a la xerrada de Ricardo al proper creant bits.

blog comments powered by Disqus