El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

De fira en fira…

Primer va ser la World Travel Market, després una fira a Dominicana, després FITUR i ara toca la darrera gran fira del turisme, l'ITB.

En cada ocasió hem presentat o bé webs noves o bé nous productes a les webs existents. A l'ITB és el darrer cas, hem posat al B2B la capacitat de comprar excursions i trasllats del l'ample catàleg que té l'empresa.

El desenvolupament d'aquesta darrera fase ha estat molt agressiu: sols tres setmanes per tenir llesta tota la funcionalitat i un equip de gent gairebé tres vegades major que l'habitual. Encara no he tengut ni temps de pensar en una classificació pel projecte segons la terminologia de Yourdon, però estaria entre un de missió impossible i ugly.

Aquesta vegada no hem tingut temps de fer gaires experiments, sols conformar-nos amb la utilització de la darrera versió de l'EHCache per la optimització de les consultes i un ús molt més intensiu que en projectes anteriors de les llibreries de YUI  i força Javascript. La utilització del depurador de Firebug s'ha demostrat essencial pel desenvolupament ràpid i fiable de les funcionalitats.

Ara queda sols dessitjar que tot a la fira vagi bé i començar a recuperar la son i les forces perdudes en el projecte.

blog comments powered by Disqus