El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Trespams caigut

Fa uns dies trespams.com va i ve. He anat obrint tiquets al hostingaire, livehost.net sense massa èxit. Obria el ticket i després d'una estona més o menys llarga tornava a estar actiu.

Avui també ha caigut. He obert tickets i una vegada més sense resposta, no sé si perquè el compte que tenia a wandoo ha acabat de morir o què, però el cert és que feia unes quantes hores que els havia obert i el lloc seguia abaix, ni per ssh hi podia accedir.

Al final he enviat un e-mail a la gent de compres de Livehost i curiosament sols després d'uns minuts ja tenia la resposta d'un tal Zak que me deia que havia tancat el lloc perquè un script meu li omplia el /tmp del servidor i que com que no li contestava el mail, doncs tancat!.

El suport a Livehost ja no és el que era. Abans de fer això l'anyorat Tremain hagués enviat també e-mail a les altres comptes del domini.

El més greu és que no m'ha sabut dir quin script dona els problemes i al meu compte sols hi tenc actualment aplicacions que estan al Fantastico del propi hostingaire.

Fins ara no havia tingut cap problema amb el nou propietari de Livehost i potser durant alguns mesos els concediré encara el benefici del dubte, però l'explicació de que és un script que els omple els temporals sense saber dir-me res mes no m'agrada gens.

Per si un cas serà cosa d'anar augmentant la freqüència dels backups...

blog comments powered by Disqus