El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Lectura per Nadal 2006

Avui he rebut els llibres que vaig comanar en previsió a les properes festes nadalenques. Cada un aprofita les festes com pot i vol i a mi m'agrada dedicar-les entre altres més clàssiques com la família a la lectura. Aquest cop he pegat d'informàtica pura i dura, en previsió de la targeta de compra que l'empresa ens regala cada any i que se n'anirà cap a lectura lúdico-festiva.

Ara per ara sols he fet una petita ullada:

Agile & Iterative Development
Craig Larman
Ed. Addisson Wesley

Gestió de projectes àgils, des de la concepció fins a la seva consecució final.  Del llibre em va atreure que pareixia recollir les tècniques de programació àgil més habituals, comparar-les i donar un conjunt de millors pràctiques. L'edició és molt bona, com sol ser habitual a Addison-Wesley i fa ganes de llegir-ho.

Sofware Project survival guide
Steve McConnell
Microsoft

M'agrada en McConnell, com escriu, el que diu i com ho diu. Volia comprar el que ha tret recentment damunt estimació de programari, però ja s'havia esgotat. En espera de la seva reedició aquest fa bona pinta. En McConnell sol donar molta informació als seus llibres i tot el que he llegit per ara d'aquest autor m'ha agradat, així que a veure aquest...

Sofware Measurement adn Estimation. APractical Approach
Linda M. Laird i M. Carol Brennan
Wiley-Interscience

De tapa dura i un dels llibres més cars que he comprat des de fa temps 80$ sense despeses d'enviament. Està avalat per la IEEE i és ple de fórmules, estimadors, taules i gràfiques. Lletra petita i poca literatura. Me pareix que disfrutaré amb aquest llibre.

Res, ja aniré contant per aquí com va la cosa així com els vagi llegint.

blog comments powered by Disqus