El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Configurant el WordPress

Hi ha gent que ha contactat amb mí per dir-me que no pot deixar comentaris al meu bloc. Ho sent-ho molt no està fet a posta, pareix que hi ha alguna cosa malament a la meva configuració del WordPress o que algun dels plugins anti-spam estan funcionant massa bé. Aquestes vacances miraré d'arreglar-ho, però no sé si me'n surtiré. El trastejar amb codi php i el WordPress no és cap de les meves prioritats principals, a saber: estar amb els meus meuts, llegir, estar amb la família, llegir un poc més, ...

De totes maneres si a algú li ha passat quelcom semblant amb la seva instal·lació agraïria molt qualsevol sugeriment podeu utilitzar l'adreça del gmail o la de Bulma per posar-vos en contacte amb mi.

La prova de què quelcom tenc malament en la instal·lació és que els Permalinks tampoc funcionen "com toca" ja que si els activ em qued sense poder gravar cap entrada al bloc :O

blog comments powered by Disqus