El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Canvi d'oficina

Aquest divendres passat hem finalitzat la mudança de l'antiga oficina d'APSL, 22 m² de l'Edifici Naorte del Parc Bit que teníem en règim d'incubació cap a la nova oficina, a l'Edifici NTIC, a 100 metres escasos, i ja de prop de 50 m². És una oficina compartida amb Pablo, de Pixelgrafic, no sé si se'n podrà dir co-working però la veritat que si assembla molt.

Encara ens quedaven un grapat de mesos en règim d'incubació al Parc Bit, però amb la incorporació de Juan (aka morenosan) ja ens tocava a poc més de 5 m² per barba i ens impedia rebre als clients i amics que ens venen a veure en condicions. Ara encara ens queda condicionar un poc més el nostre espai, ens falta encara una estanteria o dues i una taula, però temps al temps, el pressupost hi ha d'arribar i per ara era molt més necessari dotar a Juan de bones eines per fer feina, potser encara no tenim les estanteries, però Juan té un i5 amb 6 Gb de RAM i dos monitors de 23 polzades.

Alguns m'heu demanat si farem festa d'inauguració, la veritat és que m'agradaria, però hem de tenir en compte primer el fet que és una oficina compartida i no volem destorbar el nostre company i per l'altra, i potser més important, que les properes setmanes tenim dates d'entrega per a dos projectes i no ens sobra el temps.

Però tot arribarà, potser no farem acte d'inauguració, però alguna cosa farem, hi ha una terrassa molt gran al pis i hem de pensar com aprofitar-la. El que sí he de mirar encara és si encara podrem aprofitar les sales d'actes del Parc Bit, en sortir d'aquestes entregues volem de mirar de fer el primer Creant Bits d'enguany.

El canvi d'oficina també representa un nou repte, passam d'un lloguer molt assequible a un lloguer ja a preus de mercat, amb un contracte mínim d'un any i això significa molta més responsabilitat. La veritat és que estic molt agraït a l'oportunitat que ens ha donat el Parc Bit amb l'incubadora, ens ha donat l'oportunitat de saber si el nostre projecte era viable sense tenir-hi que invertir una gran quantitat inicial. Ara sabem que el projecte és viable, que muntar una empresa dedicada a la programació amb opensource té mercat i que a les nostres contrades també es poden dur a terme projectes importants fent feina amb Python i Django. Poser al final l'època de crisi en que ens trobam ens la jugarà, però no serà perquè la tecnologia o la idea no sigui vàlida.

Estam molt contents de poder fer feina amb Python i Django i al mateix temps encantats del rendiment que ens està donant la tecnologia i l'aprofitament dels servidors que tenim. Poder fer feina d'aquesta manera fa que un s'aixequi al matí i vagi a la feina més content, i sobretot que en surti amb la sensació d'haver fet quelcom de profit.

Així que si anau a l'oficina antiga i no em trobau no oblideu passar per l'NTIC, planta 2, despatx A, al carrer Ada Byron, encara que es digui NTIC l'edifici és ben nou!

blog comments powered by Disqus