El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Python Essential Reference - 4th Edition

Python Essential Reference, en la seva quarta edició és un llibre dens, com es pot esperar d'un manual de referència, així que no és el millor llibre per a introduir-se en la programació amb Python, en canvi, si ja heu seguit algun tutorial, o algun altre llibre introductori, trobareu que Python Essential Reference toca aspectes pocs coneguts del llenguatge.

El llibre està dividit en tres parts, la primera, més de 200 planes, tracta la sintaxi del llenguatge en profunditat, la segona part, la referència en sí, va desgranant les principals llibreries que hom pot trobar de sèrie en una distribució de Python i la tercera ens ensenya com extendre Python amb C i com es comunica Python amb altres llenguatges (C, .Net o Java).

No es pot dir que ell llibre tengui caràcter pedagògic, però els exemples són als punts justs on ajuden a fer-se una bona idea del que se'ns explica. Com que l'autor David M. Beazley també contribueix a la documentació de Python trobarem que hi ha força semblances entre la documentació oficial i aquesta referència, tot i això, la manera d'explicar algunes coses i l'organització de la documentació és diferent i fa que se n'aprofiti més la lectura.

És un llibre per tenir aprop quan un programa en Python i per rellegir de tant en tant, a l'era Internet aquets tipus de manuals en paper són cada cop menys necessaris, però tot i això útils per gent com jo que prefereix llegir amb comoditat i/o en qualsevol lloc o moment.

Fitxa tècnica:

Python Essential Reference 4th Editon
David. M. Beazley
Ed. Addison Wesley
ISBN: 978-0-672-32978-4
blog comments powered by Disqus