El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Django. Integració de la branca M-R

El primer de maig es produï la integració de la branca M-R, per magic removal, dins la línea de desenvolupament principal, el trunk dels projectes subversion. Aquesta integració marca una fita important en el que és el desenvolupament d'aquest bastiment de programació.

El M-R, ara integrat a trunk, proporciona un espai de noms molt més clar, sense la "màgia" de la versió anterior. Ara per fer servir un model la importació és pràcticament directa, lògica, més de l'estil dels objectes de Python.

La integració també implica nombrosos canvis a l'espai de nom, a la nomelclatura de les plantilles, a l'API de base de dades, en definitiva, una millora llargament esperada que farà encara més atractiu aquest bastiment de programació i que esper signifiqui la seva empenta definitiva.

Fins ara molts projectes nous anaven a mig gas esperant que se produïs aquesta integració, ja que sols els més agoserats s'atrevien a fer servir la branca M-R davant una branca principal força estable i els que començaven nous projectes no sabien ben bé per on tirar. La integració d'aquesta branca esvaeix molts dubtes i de ben segur implicarà que veurem grans coses amb fetes amb Django durant els propers mesos.

L'anunci oficial de la integració és a http://www.djangoproject.com/weblog/2006/may/01/magicremoval/

blog comments powered by Disqus