El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Els blogs arriben a la UOC

Veig amb satisfacció que els blogs han arribat a la UOC. Amb la nova direcció al rectorat, amb gent prou coneguda dins el moviment de programari lliure pareix que hi ha aires nous en el que és la comunicació institucional. La màxima autoritat de la UOC, la seva Rectora ha obert un blog com a via de comunicació amb la comunitat de la UOC. M'agrada això, pens que tenir una via oberta entre el rectorat i la comunitat universitària és quelcom positiu i permetrà a la Rectora copsar les opinions de la gent d'una manera més fresca que les enquestes que es distribueixen en acabar el semestre.
Per cert, veig que el disseny és d'un bon amic, En Benjamí.
La UOC fa temps que fa molta feina a favor del programari lliure. Encara queden alguns tics i algunes assignatures que encara no es poden fer sense tenir que posar en marxa el Güindows, però poc a poc la cosa va millorant. De fet són més les assignatures que permeten fer-se totalment fen ús del programari lliure que les que encara necessiten obligatòriament programari tancat.

Al manco a la part d'informàtica mai he tingut cap problema per entregar la documentació en pdf i darrerament fins i tot els enunciats de les pràctiques venien en format pdf, OpenOffice i doc.

Pel que he vist a alguns comentaris encara hi ha gent que no acaba d'entendre això de que la majoria d'informàtics no fan feina per Microsoft i ni tans sols desenvolupant programari per a la seva venda en "caixes". Potser s'haurien de llegir els articles d'En Ricardo...

blog comments powered by Disqus