El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

I ja som a un nou any!

El 2005 va ser l'any en que a la fi canviàrem de casa, després de prop de 5 anys d'obres i dificultats, que he de dir que no varen ser per mor del constructor. Al començament de les obres i en un any de sequera trobàrem aigua fents els fonaments de la casa, l'estudi geològic es retrassà molt, paperassa i més paperassa per tot ...

També va ser l'any del meu retrobament amb la programació després de gairebé dos anys estant-ne un tant allunyat: va ser l'any de Java i Python, de l'Ajax i les aplicacions web. Va ser l'any en que Alfonso Antolínez, el meu ex-cap arribà al màxim nivell d'incompetència i l'any de l'arribada d'un nou director d'informàtica, En Lluïs Valle.

Va ser un any de quedar bocabadat amb els nins: el petit de dos anys maneja el ratolí sense problemes i utilitza el Tuxpaint i el senyor de la patata que fa por. El gran, de cinc, introdueix el seu usuari i password per entrar al Linux, engega l'OpenOffice i escriu, pinta amb el TuxPaint o s'entretén obrint i tantcant finestres. Va descobrir com imprimir i l'Alt+F2.

Va ser l'any en que el fill gran, sismesó, va arribar al 50% en les estadístiques de pes i creixement.

El 2006 promet ser també molt interessant, amb molts llibres per llegir, la tecnologia web que avança i el programari lliure assolint uns nivells de qualitat excepcionals. Tot plegat molt motivant per als qui ens agrada la informàtica i el programari lliure (dos conceptes lligats al menu entendre: agradar informàtica => programari lliure).

Els meus millors desigs pel 2006, que els vostres moments de felicitat segueixin una successió de Fibonacci!

blog comments powered by Disqus