El blog de Trespams

[ x ]

Faig servir les cookies de Google Analytics per al control de visites i estadístiques..
És una pardalada, però la llei diu que us he d'avisar, ja veus. Així que si visitau aquest blog donau-vos per informats o sortiu ara mateix i netejau les cookies del vostre navegador. Si continuau llegint, suposaré que ja us està bé. Si vols saber com llevar les cookies del teu navegador: aquí ho pots trobar

Demà és la grossa

Demà (bé, avui ja) es farà el sorteig de la Grossa de Nadal. Dessig mota sort a totes aquelles persones que juguin els mateixos números que jo }:D

La llàstima de tot això és que no hi confio gaire amb aquestes coses. Amb això de sorteigs nadalencs, primitives i onces varis no he tingut mai massa sort i tenc el convenciment que si algún dia em veig a tenir doblers no serà per que m'hagi tocat la rifa, sinó perquè me'ls he guanyat fent feina...

Mirem-nos però aquests tipus de sorteigs des d'una altra perspectiva. Què passa si als empleats d'una empresa els toca la grossa, o potser pitjor, si toca sols a una secció de l'empresa, a un departament d'informàtica per no anar més lluny. És un dels factors de risc que s'haurien de considerar a l'hora de fer un pla de contingència, ja que encara que sigui petita la probabilitat existeix i en alguns casos és més alta que la probabilitat de perdre el centre de dades per mor d'un terratrèmol, per exemple.

Sovint el risc és minimitza diguent que sempre es pot contractar algú altre, però el problema real està en que potser no hi ha ningú per ensenyar a aquest altre o altres i per tant l'empresa es pot trobar creuant els dits i esperant que tot funcioni sense problemes fins que la gent nova s'hagi pogut familiaritzar amb els programes, la xarxa, els servidors, trobar les passwords d'administració, ... És per pensar-hi, no trobau?

blog comments powered by Disqus