El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

Joel on Software

Ahir En Juan Moreno un amic vingut de l'orient llunyà, em va passar un enllaç molt bo Joel on Sofware que ja ha passat a formar part de la meva llista d'enllaços de referència. M'he passat bona part del matí llegint els articles d'aquest web.

A part del joc de paràules fàcil, en aquest web hi podem trobar un conjunt d'articles molt instructiu damunt engenyieria de programari, articles que van des de com escriure bones especificacions a com introduïr informes d'errors que realment serveixin per alguna cosa. L'article damunt com reportar errors crec que l'haurien de llegir tots els beta testers i programadors.

També és prou instructiu el test de Joel. L'he passat a la feina que faig actualment i en el meu grup arribariem al 7 o potser un sis i mig. La resta segurament no passaria del 2 o del 3, que de totes maneres és el valor mig d'aquest test per la majoria dels departaments de desenvolupament, llevat dels més adelantats. L'objectiu és arribar al 12, així que encara que s'arribi a l'aprovat encara queda molt per fer.

El "Just do it" no m'ha anat massa malament i supòs que per això arrib al 7 en el test de Joel, però també té la seva part negativa ja que els vells hàbits són mals de rompre i alguna gent té tendència a veure les innovacions com un atac personal a la seva manera de viure. :(

blog comments powered by Disqus