El Blog de Trespams

Blog personal sobre tecnologia, gestió de projectes i coses que se me passen pel cap

El regal de la comunicació

El regal de la comunicació és un llibre de Sebastià Serrano editat per Ara Llibres, cent vint-i-sis pàgines a doble espai i tipus 12 d'un llibre de butxaca i fàcil lectura. Les idees que exposa Serrano en el llibre són molt interessants, però com ell reconeix als capítols introductoris el llibre és un refrit de la lliço inaugural del curs de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives sobre Comunicació no verbal en cures pal·liatives i això és nota tant en l'estil de l'obra com en moltes de les frases i exemples que posa, molt més orientades a un sector professional concret que a un públic generalista.

El problema amb aquest llibre és que en cap punt de la coberta l'editor s'ha molestat en dir que el llibre era la publicació d'una lliçò inaugural, i si algú com jo, s'ha atracat a aquest llibre esperant alguna cosa millor segurament es sentirà defraudat.

En definitiva, si un té en compte que és això, una lliço inaugural posada en paper sense massa miraments, el llibre és una lectura vàlida, si hom esperava quelcom més elaborat millor optar per algun dels altres llibres que té publicats Sebastià Serrano. Interessant si t'ho deixen o ho pots manllevar a la biblioteca, però no val els diners gastats.

blog comments powered by Disqus